Domo Supercute

My photo
in a land of myth and a time of magic,the destiny of a kingdom rests on a shoulders of a young man.. his name ... merlin

Monday, 21 November 2011

shawl ala2 pashmina

Assalamualaikum everibadi!!pe kabar?
ok..kita lupakan introduce yang membosankan tu he2=)
yargh korang,korang dan korang.Hari nie aku nk share serba sedikit pasal
style shawl ala2 pashmina.Seperti yang kite tahu,sekarang nie merupakan musim
VIRUS SHAWL.so,kompom la banyak yg tengah mencari style shawl-shawl terkini kan3?
ok.time aku tgh melayan Mr.Youtube tadi.
Aku pun terjumpa satu tutorial yang bertajuk Pashmina Style.Jadi,aku pun nk promote kit ngn korang.Meh sini aku tunjukkan..
before that,korang perlu sediakan (kalau korang berkenan nak cube): :
-shawl pashmina
-brooch
-needle(kalo korang nk pakai la)


cute tak muka ompuan nie.hehe*bagi yang berkenan cepat-cepatlah masuk meminang*
kang melepas..hehe gurau je la!! 
buat korang sume,cepat-cepatla blaja style nie k..
hanya perlu tekan play dan tadaa..
bertambahla ilmu korang pasal shawl ne..!!
                                                                                          p/s:selamat mencuba=)
                                                                                               simple je kan?




life is not a matter of milestones but of moments

2 comments:

♛zILA kanak-KANAK riang♛ said...

u tak nak ikut jgak ker style shawl cm ni? ok ape? haha

shamsiahmine said...

aiseh..len kali le cube..he2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
orang kuat arthur_shamsiahmine.blogspot.com