Domo Supercute

My photo
in a land of myth and a time of magic,the destiny of a kingdom rests on a shoulders of a young man.. his name ... merlin

Saturday, 10 December 2011

2012 NAK DATANG TAPI AKU TAK READY!

Bonjour!Salut!

Yaw.Pa kabar korang sume?
Sekarang nih dah bulan Disember.So that mean tak lame lagi nak masuk 2012.
Amacam dah ready lom?Haiya.kalau korang tanye aku.jawapannya TIDAK.

yoh.nervous nih.blom ready.Tinggal berape minggu,hari,minit,saat je lagi.hmph
Tangan aku pun berbelit hitung hari.



Menghitung hari.
Hari demi hari.
(yah.tiba2 je kluar lagu menhitung hari)hehe

yaw.Aku nervous la.Tak lama lagi 2012 nk sampai.
Nak tahu kenape?(macam la korang kesah kan?).
Inilah sebabnya : :

FIRST


Homework sejarah blom siap la.Nak siapkan satu buku.oh no!


Naik tensyen aku fikir pasal sejarah ni tau.Aku dah fed up fikir pasal sejarah.
Sampai la aku malas nak buat.Tapi.tiba-tiba ada sorang mamat tuh tego aku.
beri advice kat aku supaya buat homework..
(dan aku akhirnya sedar atas kesilapan ku selama ini)ayat skema zaman sekolah rendah dulu kala.=D
Dan sekarang aku berusaha nak habiskan homework aku tuh.
(Macam la korang kesah aku buat homework ke tak kan?)

~yah.itu sebab yang pertama.~

SECOND


Semua orang dah beli barang baru.tapi aku blom
(Munasabah ke sebab ni?)

Eleh stakat barang baru,nanti-nanti pun boleh beli la.
Tunggu sale la baru beli.kan3?

THIRD


Wey!semua orang dah ade azam baru tapi aku blom?
Yah.one question.
Pelu ke azam baru tu.?
Contoh la korang cakap.Tak nak suke ngn sape2 thun ni.
tapi last2 ade jugak kan.heh
konklusinya.kalau nak buat azam tuh buat lah yg munasabah kit.

*(Azam aku macam mane pulak erk?)

FORTH


Yang ke-4 ape pulak ea?aha!
Yaw.Aku blom ready lagi nak berpisah ngan family n kengkawan aku la.
Almaklumla,budak asrama la katakan.
Just imagine,aku cuma jumpa diorang lam 2 tiga kali je dalam setahun.

Adoh!Aku perlu masa yg lbih banyak daripada sebulan untuk family aku la!

FIFTH

Aku blom ready rohani dan jasmani!
Yaw.Macam mane nih?hampeh!


||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Eyerrr.Itula sebab knape aku tak ready untuk menyambut kedatangan 2012.
Buat korang.janganla jadi macam aku nih.
ok.GTG now

sekian au revoir!









life is not a matter of milestones but of moments

4 comments:

Qadriah M Isnadi Khallid said...

go go go! polah homework tp keep on updating juak. haha.

shamsiahmine said...

ok.thanxs =)

Zila Nora said...

oh my dearest friend,,,,malang sungguh nasibmu* erkk?
siapkan cepat..cepat!!!
boleh la jumpe lagi la tahun depan....waaaa!!!!!! nak nanges lah pulak? see you next year...*time cuti..:)

shamsiahmine said...

yah.thankyou laling!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
orang kuat arthur_shamsiahmine.blogspot.com