Domo Supercute

My photo
in a land of myth and a time of magic,the destiny of a kingdom rests on a shoulders of a young man.. his name ... merlin

Thursday, 22 December 2011

RESULT PMR

Bonjour!Salut!

Yaw.Hari yang ditunggu-tunggu oleh 1996 BABIES telah tiba.
*hey wake up* RESULT PMR DAH KLUAR WOI!
Jadi,saya ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan..
emm.mengucapkan..emm.mengucapkan..
.CONGRATULATIONS TO ALL PMR CANDIDATES..*tepuk tangan tepuk tangan*


Tiba-tiba*gedebush..boom boom pow..tetttttt* 
Dilaporkan seorang nenek tua mati setelah mendengar tepukan yang mengejutkan
(Yah.jangan layan lawak aku yang tak best tuh)

OK..ok..OK..ok..

Buat abang-abang dan kakak-kakak yang dapat straight A's tuh
Congratez erk!And yang tak berjaya ooppps bukan yang tak berjaya
tapi yang tak berjaya dapat straight A's tuh.Janganla sedih.Maybe ni 
bukan rezeki korang.Takpe,kalau PMR tak dapat straight A's,insyaAllah
SPM kompom straight A's.Ok.Senyummmm..


I wonder.macam mana lah kehidupan aku time form 3 nanti!haish.
hmm..Kompom nebes tm amek result.Hehehe.Anyway.Sekali lagi aku 
nak ucapkan congratez.
I think that's all.Dah abis!

p/s :buat abang-abang  dan kakak-kakak form 3.janganla menangis ok kalau 
      tak dapat stret A's.Harapan sentiasa ada.(asyik2 word yg sama,boring doe)

frust doe x pat stret A.sedih!

*terharu doe.dapat stret A's.

      






life is not a matter of milestones but of moments

2 comments:

Badrina Ibtisam said...

Awak PMR next year eh?!

shamsiahmine said...

takdela.next 2 year

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
orang kuat arthur_shamsiahmine.blogspot.com