Domo Supercute

My photo
in a land of myth and a time of magic,the destiny of a kingdom rests on a shoulders of a young man.. his name ... merlin

Wednesday, 14 December 2011

yaw.kembali lagi.

Bonjour!Salut!

Hype korang.yah.aku kini kembali lagi.
Dah 2 hari tak update blog nih,rindu pulak.hee~
(2 hari?ala kejap je tuh)
ok.sekarang nih aku kat Belawai.Kat rumah kakak aku.
kalau tak tahu kat mane Belawai,korang google la sendiri k!

Hey korang.ade tengok Camp Rock tak hari ni?
Best kan.Mitchie n Shane.wah.
Both of them are so sweet.(Macam gula-gula)

sweet tak diorang berdua nih?

tapi yang tak bestnye.Banyak berlaku conflict antara Mitchie dan Shane dalam Camp Rock kali nih.
hm.biasala..adat resam orang kapel la katakan?haha
then,dalam cita ni muncul satu pesaing baru iaitu Camp Stars..
wanna know more about Camp Rock 2:The Final Jam?
GOOGLE la kat internet haha. klik kat sini kalau nak tahu byk lagi
pasal camp rock --->more about camp rock2
 nih,banyak lagi gamba:amek nih!mmuahahah

ni salah satu scene kat cite Camp Rock.

ni part Mitchie n Shane date.oh so sweet macam gula-gula!

eyerr.dah2.cukup.takyah nak letak gamba banyak-banyak lagi.
mmuahahah.ok that's all for now.bukan today erk.
before that enjoy this song.




yeah.enjoy wouldn't change a thing.



life is not a matter of milestones but of moments

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
orang kuat arthur_shamsiahmine.blogspot.com