Domo Supercute

My photo
in a land of myth and a time of magic,the destiny of a kingdom rests on a shoulders of a young man.. his name ... merlin

Sunday, 18 December 2011

Aku Si Gila Coklat

Hype.

Hello.Nama aku Shamsiah.Kengkawan aku panggil aku Sam.
(Macam name shaheizy SAM tak)tapi korang janganla salah
paham.Aku bukan TOMBOY k.Nama Sam ni dihasilkan
oleh salah seorang daripada ROOMMATE aku.OK.
Aku ni sorang yang agak gile-gile kit.(Tapi takla sampai sakit mental k).
Oh yea.Aku sekolah kat SM SAINS KUCHING.And I'm a sarawakian.
(Such a boring intro kan?)

Ok.Jom hilangkan keboringan anda dengan menjamah gambar-gambar
yang melazatkan nih.Rugi tau kalau tak tengok.
Before that,welcome to chocolate world yaw!












yang kat bawah ni paling aku suka!

Amacam?Kenyang?
Dan yang penting sekali.
Dah hilang tak keboringan korang tuh?Nak lagi?
Kalau nak lainkali aku sajikan lagi k!Mmmuahaha

p/s :buat umat islam,jangan tengok gambar ni time puase kalau iman tak kuat.
      kang pecah.gedebush.boom.Alamat tak full la puasa korang!

ok.that's all.Enjoy the chocolate k!Muuahh.Loveyou







life is not a matter of milestones but of moments

2 comments:

Zila Nora said...

ianya tak mudah buat saya iman punya tergugat..hahaa...walaupun tgok btol2(real)...hang sepatut nya bangga punya kawan cam aku ni..HAHA..*kembang idong*

shamsiahmine said...

bangga saya ada kawan macam awak!hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
orang kuat arthur_shamsiahmine.blogspot.com